T: +386 (0)2 2346 100 | F: +386 (0)2 2346 239 | E: info@mlm-mb.si

  • OD LETA 1924

  • ORODJARNA

  • ALUMINIJSKI TLAČNI ULITKI

  • MEHANSKO OBDELANI ULITKI

  • ODKOVKI IN OBDELANCI

Skrb za kakovost

Kakovost ni le proizvod, ampak proces. 

In v tem procesu so zajete vse poslovne funkcije. Vse aktivnosti morajo voditi k izboljšanju sistema, večji učinkovitosti in s tem k optimizaciji in racionalizaciji poslovanja. Nobenega koraka zato ne naredimo, ne da bi prej preučili njegovih posledic na kakovost in varnost proizvoda. 

Zadovoljstvo naših odjemalcev in izpolnitev njegovih sedanjih in bodočih potreb sta naše osnovno vodilo. Z njimi sodelujemo pred, med in po nakupu naših proizvodov. Celovito izpolnjevanje odjemalčevih potreb nam tako omogoča razvoj dolgoročnih partnerskih odnosov. 

Sistem zagotavljanja kakovosti v MLM nenehno razvijamo in nadgrajujemo pridobljene mednarodne certifikate. 

Prvi certifikat sistema vodenja kakovosti po zahtevah ISO 9001 smo prejeli že leta 1995. Vsako leto smo certifikat uspešno obnovili,  nadgradili in razširili na vsa proizvodna področja. Tako naš certifikat ISO 9001:2015 pokriva proizvodnjo orodij, proizvodnjo in mehansko obdelavo Al tlačnih ulitkov in medeninastih odkovkov ter površinsko obdelavo kovinskih delov.

V letu 2003 smo z izpolnjevanjem vseh zahtev standardov kakovosti za avtomobilsko industrijo in dobrih poslovnih običajev, ki zadovoljujejo pričakovanja odjemalcev iz avtomobilske industrije, pridobili za nas izredno pomemben certifikat  ISO/TS 16949, ki smo ga v letu 2018 nadgradili  s certificiranjem po najnovejših zahtevah IATF 16949:2016.

Glede na organizacijske spremembe v družbi MLM in dolgoročno vizijo delovanja na zahtevnem tržišču avtomobilske industrije vsako leto preverimo in po potrebi obnovimo našo  Politiko kakovosti, ki je tako na razpolago vsem zainteresiranim stranem.

Politika kakovosti PDF

FaLang translation system by Faboba